En fin ting i uke 24

Hva var best i uke 24? Uke 24 har virkelig levert gode ting i toppklasse.

Uke 24 har levert både når det kommer til jobb, vær, venner og kultur. Jeg har vært frivillig på Victoria, vært på tre (!!) intervjuer, vært i Bergen, fått en ny favorittsang, vært på nye Vippa to ganger, hengt ute i sommerkvelden, sett på både NM i tørrfiskkasting og sauegjeting (ikke samtidig), vært på sommeravslutning med Victoria, blitt innstilt som nummer 1 på en jobb (hurra!), men får ikke vite om jeg får tilbud om jobben før om en uke (buhu), jeg har crashet (veldig snilt) et utdrikningslag og hatt en helt nydelig dag på Blaafarveværket.

Som dere skjønner har uke 24 vært en skikkelig god uke. Det er alltid bra når man har vært på fest flere ganger, hengt med venner, vært ute i sola og kanskje muligens fått jobb.

Men når det er mye bra som har skjedd så er det også litt vanskelig å velge hva som var best. Mn jeg tror faktisk at det beste var turen til Blaafarveværket. Det var en perfekt dag med perfekt vær. Lettskyet, men varmt, en lett lufting og sol innimellom. Det var nesten ingen på Blaafarveværket så det var ingen køer og mye plass. Spesielt godt likte jeg Nyfossum, den ene sjefsboligen. Huset er utrolig vakkert renovert og de har en nydelig hage. Det var perfekt å sitte ute i sola og spise is og være nesten helt alene. Akkurat som om det var mitt eget hus.

Det var sommervarmt og vakre blomster, det var spennende kunst og god mat, det var bestevennen min og sol. Alt man trenger for en perfekt sommerdag, som dere skjønner. Nå blir det spennende å se om uke 25 klarer å hamle opp med denne, og ikke minst om jeg faktisk kommer til å få jobb en gang…

English: there were so many nice things that happened this week, but the best thing was the perfect trip I had to Blaafarveværket in Åmot today.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *