En dag på NHH i Bergen

I forrige uke var jeg på intervju i Bergen igjen, denne gangen på NHH.

Jeg startet dagen med frokost ute på balkongen under en blå himmel. Det er kanskje ekstra ille å skulle på intervju i Bergen når det er 15 grader og yr i Bergen mens det er sol og 20 grader i Oslo. Men sommerfølelsen kommer i hvert fall med utefrokost midt i uka.

Det har blitt noen turer på intervjuer nå og dette var min andre tur til Bergen, men første gang på NHH. NHH ligger ytterst i Sandviken, et stykke utenfor byen og har overraskende kul gatekunst.

Controversial calculate cash, sånn er handelshøyskoler tydeligvis. Jeg kom tidlig, hang i studentkantina, så meg rundt på området og hadde intervjuet.

Det var et andregangsintervju (mitt første) og det var ganske intenst, men hele tiden kjente jeg at “Bergen, skal du virkelig bli min nye by?”

En liten selfie på flybussen på vei tilbake fra intervju. Jeg valgte Ingeborgs versjon av business casual, masse rosa.

Jeg var tidlig ute på flyplassen for første gang noen sinne og spiste sjømatrisotto mens jeg ventet. Den var faktisk veldig god. Det er litt lite sjømat i livet mitt, men jeg tror jeg må putte litt mer av den i risottoer.

Det var lett skydekke og yr i Bergen, men Oslo viste seg fra sin beste side. Rett der på bildet, under vingen, er Carl Berner og blokka mi. Den er ekstra lett å se nå som den er supergul 🙂

Da jeg kom hjem var det fremdeles lyst og sommerlig og deilig. All gullregnen blomstret samtidig og jeg har ikke lagt merke til hvor mye det faktisk er av den rundt Carl Berner.

Sånn ser jeg ut på jobbintervju med mørkeblå økonomer i blazer; gullskjørt, burgunder cordfløyelsjakke fra Laura Ashley (arvet av svigermor), min eneste piquétrøye (fra Esprit), Asosveske og sorte loafters. Det var to fremmede voksne menn som kommenterte at jeg så ut som en prinsesse den dagen…

Det blir alltid lange dager når jeg er på intervju, selv om jeg ikke reiser langt. Men jeg håper at jeg snart slipper å gjøre så mange flere, fem måneder med jobbsøking har vart lenge.

English: my day at an intervju in Bergen at NHH. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *