En fin ting i uke 22

Uke 22 har vært en fin uke, ikke magisk, men ikke dårlig. Den hadde nok vært bedre om det hadde blitt fint vær denne helga så det hadde blitt tur på oss.

BI-prinsesse business school princess #tulle #tulleskirt #dustpink #millenialpink #mintgreen #lightgrey #stripes #sandals #ootd #fargerikeingeborg

Jeg har gjort litt mindre enn jeg pleier, kanskje det er derfor uke 22 føles så gjennomsnittlig. Jeg begynte uke 22 med min tredje BI-samling. Nå har jeg gruppe og prosjekt å følge og snøballen begynner å rulle på ordentlig. Det ble noen endringer i gruppa i siste liten, men jeg tror jeg og Kari Anne kommer til å klare oss veldig bra. Jeg gikk for en sommerlig BI-versjon av meg selv, som tålte litt regn.

De tre dagene på BI gikk ganske i ett med sosial samling, sushimiddag med gruppa og TV på sofaen for å slappe av etter lange dager med forelesninger.

Julestemning i juni Christmas vibe #shades #darkgreen #brochade #silkshirt #red #stripes #michaelkors #fargerikeingeborg

Vi hadde tenkt oss på tur i helga, men det var meldt så trist vær at vi ikke hadde lyst. Vi er kanskje ikke de aller mest ihuga turgåerne når vi ikke drar ut i dårlig vær, men jeg synes det er greit å velge de gode opplevelsene når det bare er mitt og Eriks liv det handler om 🙂

En helg som hadde plan, men plutselig mistet den blir litt tom, men det gikk bra. Vi har vært på kino, ordnet hjemme, sover superlenge, spist store frokoster og spilt dataspill til midt på natten. Så hva var det beste som skjedde i uke 22? En ganske liten ting, egentlig, men den var veldig fin.

Det beste som skjedde var middag på torsdag. Tone kom på besøk for å låne populærvitenskapelige bøker i biologi og å spise middag. Vi stekte laks og kokte sommerkål, lagde salat med de første små salatbladene fra vekstkassen i hagen og spiste sommerpoteter med rømme, alt sammen ute på balkongen. Vi hadde duk på bordet og sol i ansiktet og jeg kjente at “dette, dette er sommer”. Dessuten følte jeg meg veldig voksen som spiste middag sånn ordentlig ved bord på min egen balkong. Så uka ble ikke så dum.

English: week 22 has been more on the average side, but the best thing was dinner on the balcony with Erik and Tone, a perfect summer dinner in the sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *