En fin ting i uke 23

Som dere skjønner fløy uke 23 forbi som en vind.

Hva skal du spise til middag i dag? what are you having for dinner today? #soup

Vi har hatt Adams matkasse i uke 23 og spist mye godt til middag. Denne flaskegresskarsuppa var veldig god og litt for søt. Det er vanskelig å få til en god balanse, synes jeg, men en dag får jeg det til.

Det er egentlig mange ting som har skjedd i uke 23, jeg har vært på teater, i operaen og sett ballett, hatt sesongens siste datakveld for flyktninger og vært på møte i representantskapet i Speidernes Fellesorganisasjon. Men selv om det har vært en god uke, sånn etter arbeidstid, så har uke 23 igjen vært en uke der det beste har skjedd på jobbfronten.

Drama #oslove

Etter å allerede ha blitt innkalt et ett intervju ble jeg denne uka innkalt til et intervju til. Det var godt å være i en situasjon der jeg plutselig hadde to intervjuer etter at jeg ikke har vært på intervju siden april. Ikke for det, jeg har hatt nok spennende ting å gjøre på CEES i mai, men det var godt å kjenne at noen mente jeg kunne passe hos dem igjen. Dessuten var intervjuet til drømmejobben, den virkelige drømmejobben.

Så i uke 23 fikk jeg et intervju, var på intervju  og ble innkalt til andregangsintervju. Jeg har holdt på for lenge med jobbsøking og vært på for mange intervjuer denne våren til at jeg helt tør å legge hele livet mitt i håpet, men det har helt klart vært en god uke.

English: this week has been a good week, both on the entertainment side and because I now have two job interviews, giving me hope that I might actually get a job someday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *