Guardians of the Galaxy, vol. 2

Det ble ikke tur i helga, men vi endte opp med å se Guardians of the Galaxy, vol. 2 på kino i stedet for.

Jeg skulle til å si at “Guardians of the Galaxy, vol. 2 er ikke en type film vi vanligvis ser på kino”, men så innså jeg at vi så Star Wars for ikke så lenge siden og er Guardians of the Galaxy egentlig så forskjellig fra Star Wars? Det er stjernekriger, det er billig humor, det er et ensemble av karakterer og det er billig humor.

Jeg leser mange blogger og en av dem er Epbot. Hun skrev en veldig bra anmeldelse av Guardians of the Galaxy, vol. 2 som gjorde at jeg virkelig fikk lyst til å se filmen. Hun er en skikkelig glad-nerd som hater splatter, skumle ting og mangel på likestilling, en dame etter mitt hjerte. Og da hun sa at Guardians… var en glad-film som hadde gitt karakterene enda litt mer dybde, som ikke handlet om romantisk kjærlighet, men om familie og ikke-blodsfamilie, så trodde jeg henne.

Så på søndag, da vi ikke hadde dratt på tur og hadde hele dagen til rådighet, så bestemte vi oss for å gå på kino og valge falt på Guardians. Vi ville se noe actionfylt, hyggelig, morsomt og uten referanser til vanskelig-verden. Og det fikk vi absolutt. Den var enkel, men morsomt. Litt i overkant klissete, men fin. Jeg vil absolutt anbefale den som lett underholdning, for det var akkurat det den var. Du bør kanskje se den første filmen, men jeg tror du kommer til å like den allikevel.

English: we spent Sunday evening watching the new Guardians of the Galaxy and it was a nice, funny action movie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *