Grilling på Marinen

Den mest normale sommeraktiviteten i Trondheim er å grille på Marinen. Marinen er en gressflekk mellom domkirken og elva, rett under Elgeseter bro. Fordi alle vennene mine hadde reist fra meg i sommer, så fikk jeg låne Erik sine venner og deres venner igjen. Det har gjort at jeg har hatt noen å spise middag med, drikke øl med og være på konsert med og jeg er veldig takknemlig 🙂

Disse bildene ble tatt dagen etter at jeg hadde kjøpt det nye speilreflekskameraet mitt, kvelden før jeg dro til USA, så det er en stund siden. Men det var så fint da at jeg måtte få ut litt bilder.

Det er deilig å henge på muren i sola

Luksuspølser og grønnsakblanding i folie på grillen

Squash, paprika, tomat, olivenolje og rømme er alt som skal til

Pappa hadde satt igjen Nordlandspils til meg etter at han hadde vært på besøk

Med Ray Bans klarer man seg hele sommeren.

Det er ikke mye som er bedre enn en rolig kveld på gresset i sola.

Dette er Svein, min nye venn. Vi matnerder sammen, blant annet. Matnerding er fint. Jeg skal gjøre mer av det denne høsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *