Dagens mat:

Dobbeldekker med leverpostei og rødbetsalat til frokost.

Dobbeldekker med pesto, brie, salami og tomat til lønsj.

Frøbrikke med gulost, paprika og salat (gitt av SAS) til 3-mat (eller 15-mat om du foretrekker 24-timers klokke).

Fiskesuppe med “scampi” (aka reker) og brød (tilberedt av SiTø – Studentsamskipnaden i Tromsø) til middag.

Eksotisk miks + hasselnøtter + bananchips til kveldsmat. (Det er fem timer mellom frokost og lønsj og mellom lønsj og middag så dette skal bli mulepose den neste uka.)

Frokost og lønsj er dekket av ForBio, men ikke middag (og vi har ingen mulighet til å lage den selv), så en vis mann sa at jeg fikk se på det som ferie og kose meg med å spise på restaurant hver dag… Men det hjelper nok på å spise billigmiddag til 45 kr hos SiTø innimellom for å holde kostnadene nede.

Det er lange dager, men ingenting på kveldene. Jeg tenkte jeg skulle være flink og jogge, men det blir fort mørkt her og det er faktisk både kaldt og høst. Nesten alle trærne er gule og det er nødvendig med både noe på hodet, rundt halsen og på hendene. Høst, ja. Kanskje jeg skal ta med meg kameraet mitt på tur en dag?

2 thoughts on “Dagens mat:

  1. Du skulle hatt medlemskap hos NTNUI! De har jo noen bra halvsene og sene timer! 🙂 pluss at det er opplyst ved tredemøllene 😉 (ikke at det er like gøy å jogge inne…)

    • Jeg er medlem i NTNUI, men NTNUI er jo ikke Tromsø… Er ikke tilbake i Trondheim før om en uke. Jeg synes ikke treningstimene er så sene, men treningssenteret stenger jo først 23, det er fint 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *