Greitt!

Jeg hadde tenkt til å være flink både i dag og i morgen, men etter å ha prøvd meg på kontoret i dag har jeg kommet fram til at det ikke blir noe av. Fra og med nå ha jeg juleferie. Jeg har noen bøker jeg skal lese og noen sider å skrive, men ikke noe alvorlig. Det ble bare ikke mer før jul.

Så får jeg heller bruke tiden min på å pakke sammen alle tingene mine, så flyttingen når jeg kommer tilbake går raskt og smertefritt. Først må jeg finne ut hva jeg ikke trenger og som skal rett på loftet. Og så må jeg finne ut hva jeg skal ta med meg hjem til jul. Resten skal pakkes og gjøres klart til  raskt kunne pakkes opp og brukes etter jul. Det er nesten bare klærne (og skoene) mine som skal bli med, resten skal lagres.

Men juleferie. Jeg reiser sørover på mandag. Så stopper jeg på Hamar for å besøke morfar. Vi skal spise rakfisk og kose oss. Resten av uka skal jeg henge med familien, se venner, være med Erik og se på bunad og antageligvis bære ved/måke snø og annet slikt som man må gjøre med eget hus. Jeg gleder meg masse til jul i år. Og så er jeg spent på hvordan det blir å være hjemme alene i romjula. Jeg tror det skal bli ordentlig bra.

Dette blir siste runden jeg pakker på lenge. Ikke noe mer pendling over Elgesetergate, ikke på langt nær så mye reising som i høst. En gang til skal alt pakkes ned og opp og så skal alt være der det er lenge. Det blir ypperlig.

PS: Jeg tar med meg mer treningstøy enn pentøy hjem til jul. Her skal vaner vendes og bukser kommes inn i igjen. Kjohei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *