Øl og pølser hos Würst i Strøget

Wurst_0814_0133

Strøget ved Youngstorget blir bare bedre og bedre. Cafe Sør har ligget stabilt ved enden og Angst bar har utviklet seg til et veldig populært sted. Så populært at Mono har åpnet dørene på baksidn også. Og nå har øl- og pølsestedet Würst kommet for å selge nettopp det, øl og pølser. Du kan velge mellom et utvalg pølser og så mange forskjellige tilbehør som du vil. Alt stekes rett bak disken og serveres effektivt i en kurv NY-style.

I tillegg har de et stort utvalg av øl på tapp og bord både ute og inne. Hipstere og barnevogner er allerede observert. Personlig vil jeg anbefale lammepølsene med mye tilbehør og en half pint av noe gyllent. Pølsene koster ikke mye og en pølse er veldig bra lønsj, evt kan du kjøpe flere og få en full middag. Inredningen er kul, nesten typisk retro og jeg anbefaler stedet så absolutt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *