Dekonstruert fårikål på Madu

På tirsdag hadde vi bestilt bord på Madu i kvadraturen for å teste dekonstruert fårikål. Jeg er ikke så glad i fårikål, mest fordi ihjelkokt kål aldri har vært noe for meg. Men fårikål på Madu var lite kål og mye får, perfekt for meg.

IMG_1285.JPG

Det var en lekker treretter vi fikk. Først fikk vi chevre med gulbete og den osten var ekstremt moden. Så utrolig godt. Så fikk vi lam på tre måter med rotmos til (her kom fårikålen inn) og alt var mørt, deilig, saftig og spennende. Til dessert fikk vi tre ganger sjokolade, mousse, biter og nøtter til. Det var veldig god og veldig fænsi mat, og om du vil ha noe spennende og utfordrende så reis dit!

IMG_1284.JPG

Jeg var for opptatt med å drikke god vin og prate med vennene mine så jeg fikk ikke tatt noen bilder av middagen, men vi avsluttet med noen deilige cocktails fra baren. Anbefaler både en syrlig gin fizz, old fashioned m.m.

IMG_1286.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *