Endelig på Tøyengata bodega

Vi har som tidligere nevnt savnet et litt mer restaurantete sted her på Carl Berner og ble veldig glade da vi så at Tøyengata bodega skulle åpne. Vi gikk og ventet på at de skulle åpne, men da de endelig åpnet hadde vi det for travelt. Men nå har vi vært der og dit kommer vi tilbake til 🙂

image

Vi valgte at kjøkkenet satte sammen kalde og varme retter og først kom de kalde. Sausene var litt tamme og skinken og laksen ganske standard, men det var mer enn nok mat og det smakte deilig.

image

Det varme var okse som var så mør at den delte seg bare man så på den, så kjøkkenet ble umiddelbart tilgitt for de kjedelige sausene. Sausen til kjøttet var litt salt (litt mye soyasaus?) men bønnene, potetene og de bakte fenikkelene var ypperlige. Det var så mye og så deilig at restene ble med hjem.

De hadde bare morsomt øl på tapp og et stort utvalg vin og flaskeøl. Mange var der for å nyte noe godt i glasset og den gode stemningen og vi kommer tilbake for mer hygge, helt klart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *