Globetrotter

Jeg er en globetrotter. Jeg har i hvert fall vært i flere land enn jeg er gammel. Selv før interrail, så har jeg egentlig vært i et nytt land hvert år i ganske mange år nå. Lista mi akkurat nå er som følger:

 1. Norge
 2. Sverige
 3. Danmark
 4. Island
 5. Storbritannia
 6. Irland
 7. Estland
 8. Latvia
 9. Tyskland
 10. Nederland
 11. Belgia
 12. Frankrike
 13. Spania
 14. Italia
 15. Sveits
 16. Østerrike
 17. Tsjekkia
 18. Slovakia
 19. Ungarn
 20. Romania
 21. Bulgaria
 22. Kroatia
 23. Montenegro
 24. Tyrkia
 25. Malta
 26. Tunisia
 27. Egypt
 28. USA (+ Puerto Rico)
 29. Australia
 30. New Zealand
 31. Singapore
 32. Thailand
 33. Sør-Korea

Jeg er ganske fornøyd med lista mi. Jeg er jo bare 27 år, så jeg ligger 6 land i forkant, det er fint. Jeg var i 4 nye land på interrailen; Tsjekkia, Slovakia, Bulgaria og Tyrkia. Jeg har ennå ikke vært i Hellas og knapt vært utenfor Europa. Jeg har ennå ikke vært i Sør-Amerika eller Afrika sør for Sahara, men det kommer nok. Og så begynner Norwegian å fly direkte til Karibien i vinter, det blir bra.

Noen land jeg vil til:

 • Brasil
 • Venezuela
 • Sør-Afrika
 • Bali (Indonesia)

Det som gjør at jeg vil reise steder er for det meste mat og natur. Dvs spennende, god og annerledes mat og variert og annerledes natur. Jeg vil oppleve nye ting og lære mer om verden når jeg reiser. Det er lenge siden jeg reiste bare for å gjøre ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *