10 måneder til

På torsdag hadde jeg midtveisevaluering av PhDen min. Jeg er jo langt over midtveis, men instituttet krever at jeg holder en presentasjon av resultatene mine så langt og hvordan jeg har tenkt til å komme i havn med PhDen. Det sier jo sitt at jeg hadde denne presentasjonen så sent, så på møtet vi hadde etter presentasjonen kom vi fram til at det er helt umulig å bli ferdig til desember. Vi skal søke om utsettelse (med lønn, yay!) og så får vi se hvordan det går.

Men vi har i hvert fall startet med ukentlige møter og ting går raskt framover med det første artikkelen min. Det har vært mye jobbing de siste ukene og nå vet jeg at det blir mye jobbing de neste 10 månedene også. Minst.

Ses kanskje aldri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *