Lesedag i Oslo

Etter å ha jobbet hardt hele uka med midtveispresentasjonen min, holdt presentasjon, hatt alvorlig møte og jobbet tre timer overtid dro jeg ut og drakk øl hele natten med Morten og alle de morsomme vennene hans. Derfor tok jeg hjemmekontor på fredag, for å spare reisetid. Men da jeg våknet fredag hadde jeg intenst lyst på brønsj, så det endte opp med å bli utekontor heller enn hjemmekontor.

Først måtte dagens antrekk dokumenteres. Ny sommerkjole med hawaiimønter fra H&M med to splitter og spaghettistropper.

DSC_0396

Kunsten måtte dokumenteres i dagslys. Det trykket med seilbåt er det vi fikk av Eriks foreldre i bryllupsgave og skal snart på ramme.

DSC_0397

Første stopp ble Nighthawk diner på Grünerløkka.

DSC_0398

DSC_0399

Jeg kom rett før lønsjrushet og nøt den rolige stemningen og en bok til frokosten.

DSC_0401

Vi var flere som tok det rolig.

DSC_0402

Jeg spiste eggs benedict, første gang for meg. Posjerte egg, frokostmuffin og hjemmelaget bernaisesaus. Var veldig godt. Alt for mye, selv om jeg var supersulten, men det holdt meg gående lenge.

DSC_0403

Jeg brukte dagen på å skrive på og utbedre manuskriptet på min første artikkel. Leste sentrale artikler og prøvde å høres like smart ut som dem.
DSC_0404

Etter å ha sittet på Nighthawk noen timer syklet jeg ned for å si hei til Erik som skulle til Trondheim i helga. Jeg reiste forresten rundt med en sånn liten sekk som er in igjen, min er vaskeekte 90-tall og jeg fant den hjemme hos mamma og pappa for en uke siden. Funket ypperlig.

DSC_0409

DSC_0411

Min første lange hverdagskjole. Har alltid tenkt at jeg kom til å se enda kortere ut, men nå skiter jeg i det. Føles luksuriøst med lang kjole.

DSC_0412

Det var nydelig vær, så jeg måtte UT. Syket fra Grønland og ut på Sørenga bad. Var litt kronglete å komme helt ut, men det var veldig fint der. Blåste litt, da, men det går bra når man ikke skriver på papir…

DSC_0414

Angret litt på at jeg ikke hadde tatt med meg badetøy da jeg dro hjemmefra.

DSC_0415

Det er tresenger, dusj, liten sandstrand, badebrygger med stiger og utsikt til operaen og alt.

DSC_0416

Ingeborg på tur.

DSC_0417

Valgte så mange farger som mulig 😉 Men så var det på tide med mer både vann og mat. Jeg syklet opp Torggata der det er så mye bra å spise. Men først ble det en liten stopp i sola hos Crowbar. Det var fint å flytte på meg i løpet av dagen, så fikk jeg litt pause fra teksten, før jeg satte meg ned igjen.

DSC_0419

Men etter ølen var jeg lønsjsulten, så da prøvde jeg ut nye Freddy Fuego som er kommet rett rundt hjørnet ved Cafe Sara.

DSC_0420

De selger raske, hjemmelagede burritos.

DSC_0421

Du får dem med storfe, svin eller kylling og kan velge mellom fire forskjellige ordentlige salsaer. Jeg tok den nest sterkeste, men skal ha den sterkeste neste gang 🙂

DSC_0422

Det var et ordentlig hipstersted med lange trebord og fænsi mat, men det var god og rimelig, så jeg kommer tilbake 🙂

DSC_0423

Det ble en veldig fin dag ute i sola og jeg kjente at denne artikkelen samler seg mer og mer i tankene. På kvelden var jeg med Karen, men det tar vi senere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *