Middagsdate med Karen

Etter en lang dag med sykling, solskinn og skriving møtte jeg Karen på Havsmak på Nationaltheatret for en ordentlig fiskemiddag. Maten var for god og samtalen for interessant til at jeg husket å ta bilde av maten, men vi fikk altså en chevice til forrett med en rotpuré og en veldig god hovedrett som jeg ikke engang husker. Ja, ja.

DSC_0426

Karen var fin i hvert fall. Og vinpakken var god.

DSC_0427

Jeg hadde på meg ny grå genser, også fra H&M, som har strikke”mønster” og som er midjekort. Beste genseren min akkurat nå.

DSC_0433

Karen bestilte sorbet til dessert.

DSC_0434

Jeg bestilte whisky sour til dessert. Den smakte nesten ikke bourbon, men jeg fikk litt mer etter at jeg sa ifra 🙂 Det er den cocktailen jeg har dilla på for tiden. Det var nesten helt tomt på Havsmak (selv om de er nevnt i Michelinguiden), så vi ble ikke sittende lenge. Vi dro heller til Fuglen for å drikke cocktails.

DSC_0435

De har alltid så rare ting og jeg husket ikke å ta bilde av menyen, men jeg kan i hvert fall si at de var gode. Jeg tror Karens smakte syrlig med litt fersken.

DSC_0438

Min hadde anissmak. Den var god.

DSC_0439

Vi skulle tidlig opp begge to, så da det begynte å blir fullt (som det alltid blir på Fuglen, så mange hipstere) syklet vi hjem. Hyggelig å være på deit med noen som kan sykle med deg helt hjem. Og en betraktelig gymøkt sånn midt på natten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *