En dag i PhD-livet

På tirsdag hadde jeg en veldig fin, men ganske utypisk arbeidsdag:

10:00

Jeg hadde vært lenge på jobb på mandag, men ikke fått til noe (alt jeg prøvde på gikk galt), så jeg sov lenge tirsdag morgen for å hvile. Jeg ble liggende i senga og være på internett litt før jeg stod opp og spurte Camilla om hun ville spise lønsj, siden hun har gått ut i permisjon, men ikke fått barn ennå. Det ville hun, hurra! Raskt frokost med hjemmebakt brød, som vanlig.

10:30

Så 40 min med yoga med Adriene for å få svettet litt.

11:30

En time med supereffektiv jobbing (jeg er veldig motivert av frister og “nå må jeg snart gå” funker alltid veldig bra) hvor jeg fikk løst ett av to problemer fra dagen før.

12:30

Så bar det til Stockfleths som ble Baker Hansen fordi Stockfleths bygger om. Vi spiste lønsj, snakket om livet, sladret om felles bekjente, snakket om fremtiden (mest hennes, min er litt trist om dagen) og hadde det fint.

14:30

Etter lønsj gikk jeg innom DNB og fikk endelig satt inn pengene fra korkonserten vi hadde i slutten av mai. Ikke alltid verdens flinkeste kasserer, men gjør mitt beste.

15:30

Så dro jeg hjem og jobbet. Med unntak av middag jobbet jeg helt til 21. Som jo ikke er så mange timene, men jeg fikk gjort mye mer enn hele mandagen. Jeg fikk løst alt jeg skulle (med bittelitt hjelp av Erik), prøvde å finne en artikkel om et av de interessante genene som er under seleksjon og fikk krysset av alt som sto på lista mi.

21:00

Jeg avsluttet dagen med en time øving på korsanger, endelig begynner Ave Maria av Holst å sitte!

22:00

Ingenting er som å legge seg en dag man har vært superflink 🙂

English: an unusual day in my life as a PhD. I slept in, did yoga, worked, went to a cafe with a friend, worked throughout the evening and ended the day with some singing practice. A very good day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *