Bøker, martini og kino

Helga som var var jeg egentlig fremdeles syk, men trengte litt helg allikevel, og trengte å jobbe, så det ble en mellomting.

12224396_853310294783770_1463453337_n

På fredag våknet jeg og hadde øyekatarr, så det ble tur til legen (på Sinsen, jeg instagrammet taket på t-banestasjonen der). Da jeg kom hjem leste jeg bok hele dagen, den nye til Robert Galbraith (J.K. Rowling) har akkurat kommet og den var like bra som de to forrige. Jeg dro ikke på akevittsmaking, men sendte Karen i mitt sted. Leste ut boka i løpet av kvelden 🙂

Hjemmelaget bringebærsyltetøy med bringebær fra farmors hage // homemade raspberry jam made from raspberries from granny's garden #raspberry

Hjemmelaget bringebærsyltetøy med bringebær fra farmors hage // homemade raspberry jam made from raspberries from granny’s garden #raspberry

Lørdag var jeg opplagt, så jeg jobbet hele dagen, men fikk frokost på senga av Erik. Så ringte Åse og ville henge. Vi hadde tenkt til å gå på kino pga Den Store Kinodagen, men vi hadde ikke tenkt på at alle forestillingene blir fort fulle, så vi fikk ikke billetter og ble hjemme. Åse kom, de lagde innbakt torsk, ovnsbakt flaskegresskar og moste erter til middag. Veldig godt. Etterpå drakk vi espresso martini og øl og spilte et av Eriks nye brettspill.

Ikke bare klærne som er fargerike // it's not just my clothes that are colourful #white #red #darkblue #green #ikeastockholm #augon #kormecrib #fargerikeingeborg

Ikke bare klærne som er fargerike // it’s not just my clothes that are colourful #white #red #darkblue #green #ikeastockholm #augon #kormecrib #fargerikeingeborg

På søndag var jeg også flink og jobbet litt, hadde jo en uke å ta igjen. Så gikk vi fra Carl Berner til Majorstua for å se på kino. Det var nydelig vær og fint å være ute, selv om jeg fremdeles var syk, egentlig. Vi stoppet og spiste rask thai før vi så James Bond på kino. Tok til og med øyedråper underveis fordi jeg må ta dem hver 2. time og den varte over 2 timer. Da vi kom hjem jobbet jeg mer, så lagde vi middag og på kvelden kom mamma på besøk bare for å si hei. Jeg instagrammet antrekket mitt, mest fornøyd med å ha hatt på meg “ordentlige” klær for første gang den uka.

English: this weekend I was still sick and needed to work, but wanted that weekend feeling as well. Friday I got an eye infection, went to the doctor and spent the rest of the day reading the new Robert Gailbraith book. Saturday I worked, Erik made me breakfast, Åse came over and we had a really nice dinner and tried Erik’s new boardgame. Sunday I got some work done, we walked to Majorstua to see the new James Bond film and in the evening my mum came by just to say hi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *