Beth Hart – så rå dame

Gåsehud og en utrolig varme under "Learning to live". Beth Hart er en sinnsykt bra dame

Gåsehud og en utrolig varme under “Learning to live”. Beth Hart er en sinnsykt bra dame

På lørdag var jeg som sagt på konsert med Beth Hart på Sentrum Scene. Hun er en gammel traver, har gitt ut en haug med album og turnert mye. Hun spiller soul/rock med mye umpf og gir alt. Hun er stadig innom Norge, kanskje ikke en gang i året, men stadig vekk i hvert fall, og det var tydelig at Sentrum Scene var fylt av fans. Det var utrolig god stemning gjennom hele konserten, alle storkoste seg og under de største favorittene fikk jeg gåsehud. Beth koste seg på mye at hun ikke ville gå av scenen og de måtte skru av lysene før noen av oss begynte å bevege oss.

Jeg er helt sikker på at jeg skal på konsert med henne igjen, for det var litt av en opplevelse.

English: I went to a Beth Hart concert this Saturday and it was SO GOOD. She is just the coolest, most powerful person and the crowd loved her. I love it when everybody are just so happy to be at a concert, unironically happy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *