3 år

I dag er det tre år siden jeg begynte på doktorgraden min. Tre år, tenk på det. Jeg har ikke egentlig blogget så mye om doktorgraden, men i begynnelsen skrev jeg selvfølgelig litt om den. Jeg skrev om planleggingsmøte med Sigbjørn, om reiseveg og den første uka på jobb. Det var mørkt og kaldt, jeg bodde på Bjølsen og det var begynnelsen på noe nytt.

Elitebook-Folio-main

Min splitter nye jobb-PC. Jeg bruker den fremdeles, på tross av den har badet i kaffe og er 1,5 år på etterskudd med reformatering etter fusjonen med Veterinærhøyskolen da vi ble NMBU.

wpid-IMAG0984.jpg

Utsikten sørover fra det første kontoret jeg hadde. Det var det varmt og solfylt og masse folk som gikk forbi. Nå sitter jeg kaldt og nordvendt…

Året etter hadde vi kjøpt leiligheten på Carl Berner, pusset opp, vært i Sør-Korea og Seattle og jeg var flink og tok dagens outfit-bilder med det ordentlige kameraet.

DSC_5171

DSC_5101

Siden den gang har jeg mistet den grå lua og blitt for stor for det grå skjørtet, men den rosa kåpa er fremdeles det beste jeg eier. Den gule veska kjøpte jeg i Seattle og brukte hver dag i 2 år. Nå har jeg en litt større i burgunder som også har plass til noter og ekstra genser.

wpid-wp-1419756353995.jpeg

Sist desember, hele høsten egentlig, blogget jeg egentlig bare om ting jeg gjorde, steder jeg spiste og slikt, så da har jeg bare bilder fra skøyteis og tyrkisk restaurant. Men vi hadde egentlig orden på det meste hjemme, hadde vært i Thailand og på sykkeltur og så hadde vi giftet oss, da 🙂

wpid-wp-1419754872220.jpeg

I år har jeg nesten bare jobbet. Jeg har ikke hatt speiderverv, men jeg er økonomiansvarlig i koret mitt, Bærum Vokalensemble. Vi har vært to ganger i Skottland og på interrail. Nå handler det meste i mitt liv om å holde meg, sunn og frisk og glad så jeg kommer meg i havn med hele det fantastiske prosjektet som er doktorgraden min.

Som jeg skrev i begynnelsen så er doktorgrad en stor personlig utfordring. Det er hardt arbeid, lange dager og å hilse på sine mindre sjarmerende sider. Jeg har funnet noen skikkelig gode resultater og jobber med utrolig flinke folk, så dette skal være mulig.

Til slutt vil jeg gi dere k-pop lista mi på youtube. Jeg fant k-pop omtrent samtidig som jeg begynte med doktorgraden og den har fulgt meg hele veien. Nå får dere det beste av det beste jeg har samlet i tre år 😉

English: today is the 3 year anniversary of starting my PhD, so I am diving into what has happened the last three years.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *