Julekalender når man er voksen

image

Den beste julekalenderidéen: 24 forskjellige juleøl i en ølkasse. Moren til Erik har gitt ham dette som julekalender siden vi flyttet tilbake til Oslo for tre år siden og det er vi utrolig glade for. Ingenting er som masse ekstra juleøl!

image

Den er perfekt fordi man får smakt på mange forskjellige juleøl og den er fin å dele, fordi det egentlig er litt mye med en hel poløl om dagen… Vi er jo ganske opptatt av øl (jeg har snart smakt på flere unike øl enn det har vært dager det siste året) og ikke så opptatt av sjokolade og godteri, så det er midt i blinken.

Om du ikke har råd til 24 poløl og en ølkasse vil jeg anbefale butikkjuleøl eller bare vanlig øl. Evt 24 like øl, om du er en sånn type person.

Skål!

English: Erik’s Christmas calendar this year (as the last two years) is 24 different Christmas beers. It’s from his mother and we both love it. It is perfect because we love beer and don’t really like sweets.

Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *