Tryllefløyten!

Jeg hadde jo fire dager til ende med fest og kultur for snart to uker siden og derfor rakk jeg ikke å blogge om alt sammen, men er det noe som er viktig å rapportere om så er det Tryllefløyten som vi så i operaen! Den er jo blitt verdenskjent i Norge nå fordi Atle Antonsen synger, men jo ikke er operasanger.

images

Det er en forrykende forestilling der Tryllefløyten har blitt blandet med Star Wars og stand-up og det hele starter med en gammeldags animasjon og et like leketøyromskip som flyr gjennom luften i salen og kræsjer på scenen.

images (1)

Deretter følger vi operaen som vanlig, men med spektakulære kostymer fra en galakse far far away og et sprinkel av Lady Gaga og en tryllefløute som også er lyssverd. Sangprestasjonene er gode, spesielt de to kvinnelige hovedrollene likte jeg godt. Atle klarer jeg bra som sanger, men det er ikke opera han driver med. Derimot har han publikum i sin hule hånd hele veien gjennom og det er utrolig underholdende. Ikke vær redd for å ta med folk på forestillingen selv om den er over 3 timer lang.

Om du noen gang har vært i Operahuset frivillig og i tillegg liker Star Wars er det ingen tvil, du må komme deg av gårde for å få sett forestillingen. Vi storkoste oss!

English: We went to the newly opened The Magic Flute in the Opera two weeks ago and it is a mix of the original and Star Wars. So fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *