Julepynt

Vi er ikke så harde på julepyntingen hjemme hos meg, men nå har bittelitt kommet opp. Det fineste er lys, synes jeg. Det har jo ikke så mye med jul og gjøre, men med at det er så mørkt at man trenger litt ekstra lys. Vi har både et lysende hjerte i kjøkkenvinduet

image

Og en gigantisk stjerne i stuevinduet

image

I år har vi til og med hengt opp en blinkende, flerfarget lyslenke, for å få et mer glorete preg 😊 Alle lysene våre er kjøpt på salg på Elkjøp på Carl Berner for to år siden.

I tillegg har vi fått plass til litt julepynt også. Vi har en krans på døra

image

Og en nisselysestake i stua

image

Begge er fra Eriks store julepyntsamling. Vi har ikke helt bestemt oss for om det blir juletre i år (i så fall et lite et), men vi skal være hjemme hele jula og bare ha ett juleselskap, så det er ikke umulig. Men vi har satt et vinkjøleskap i “juletrekroken” siden i fjor, så vi må finne ut hvordan det skal gå til.

English: we don’t decorate much for Christmas, but this is what we have done this far. Lights in the kitchen and living room, extra colourful lights in the living room this year. A wreath on the door and a nisse candle holder in the living room. We might get a Christmas tree, but it will have to be small because we have put a wine refrigerator where we have used to place the tree…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *