Bursdagsgaver!

I min familie er vi ikke mange, så jeg har aldri fått masse bursdagsgaver. Men nå som jeg feiret bursdagen med masse gjester fikk jeg faktisk litt gaver. Jeg hadde jo til og med skrevet ønskeliste… Ikke at jeg ønsket meg så mange ting, men det er alltid hyggelig når folk tenker på deg og vil glede deg. Bror tok bilde av meg mens jeg pakket opp gaver 🙂

DSC_0520

Jeg stilte det opp på stuebordet etterpå så dere kan se hva jeg fikk! En vaske med papegøye og friske tulipaner fra Ina.

DSC_0618

En bok om champagne fra Una, en sprudle og hjemmelaget likør fra Silje og Kristian, gavekort på middag fra Nina og sjokolade fra Vilde.

DSC_0619

En god rødvin fra Anders og Kristine, neglelakkfjerner og top coat fra Sara, bursdagskrone fra Tone og fargerike sokker fra Ola og Nils.

DSC_0620

Blingøredobber og te fra Kelly.

DSC_0621

Og gavekort på kunstutstilling fra Ruben og Åse 🙂 Jeg har jo allerede vært og sett Kusamautstillingen, men jeg tror vi skal klare å finne noe fint å se.

DSC_0622

I tillegg ga Erik meg to sett øredobber fra Kina, et deilig, oransjt siljeskjerf og en expansion pack til brettspillet Marrying Mr. Darcy. Pappa ga meg to fiskeskjeer i sølv (flat rose) og en gaffel til, mamma ga meg middag på Stadtholdergaarden og morfar ga meg et nydelig kjede.

Jeg fikk så veldig mye fint! Tusen, tusen takk alle sammen. Det er fint å få bursdagsgaver jeg kan bruke opp, vin jeg kan nyte, opplevelser vi kan gjøre sammen og bling til alle de glamorøse tingene jeg gjør 😉

English: I got so many nice things for my borthday 🙂 Wine, nice things and things to do together.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *