Historien om min blogg

IMG_2077 kopi

Hvordan begynte det

Det begynte på Høyt og lavt på blogspot mars 2010. Jeg ville dele livet mitt og skrive om tingene jeg gjorde og tenkte. Jeg hadde kjøpt mitt første kamera og kunne vise hva jeg gjorde også, dessuten var jeg klar for å flytte fra Moholt til sentrum og ville ha mer byliv i livet mitt. I januar 2011 flyttet jeg hit til blog.bulldozerborg.com og her har jeg vært siden.

Mitt første blogginnegg

Handlet om høst/vinter 2010, fordi det var mars 2010 og jeg likte tydeligvis akkurat det samme som jeg gjør nå, klare farger og morsomme mønstre.

IMG_8083

Hva handlet de første blogginnleggene om

Jeg skrev om mote, studenthverdag, musikk, tur, natur og fest.

Antall lesere

Det vet jeg faktisk ikke. Jeg installerte Google Analytics for noen år siden nå og jeg har 0 til 100 mennesker innom i uka. Det er bare de som kjenner meg som kommenterer, men jeg synes det er veldig hyggelig at det er såpass mange som kommer innom.

Innlegg jeg husker 

Det beste med å blogge da

Vise fram det fine jeg gjør og å dele det jeg tenker på

Det beste med å blogge nå

Det samme egentlig, men det har blitt annerledes etter at jeg fikk galleriet i fjor

DSC_1226

Det verste med å blogge da

Vet ikke om det var noen dumme ting, egentlig.

Det verste med å blogge nå

Tenker innimellom på hvem som leser bloggen min, men jeg tenker at egentlig gjør jeg dette fordi jeg liker å skrive om alt jeg gjør 🙂

Hvordan jeg tenker og gjør når jeg blogger

Jeg prøver å blogge en gang om dagen, men tilgir meg selv om jeg blir syk eller ikke får det til. Jeg blogger om det jeg gjør, men gjør ikke ting for å blogge om det. Det bare skjer så mange ting at jeg har behov for å si det til noen 🙂 Jeg tenker ikke så mye på at det skal være supersexy å lese, annet enn at jeg prøver å ikke ha altfor mange bilder, men helst et bilde til hvert innlegg.

DSC_5907

Blogger jeg leser

Å, jeg leser så utrolig mange. En RSS på interessante jobbartikler, eller handler det om samfunn, feminisme, mote, mat, interiør, reising og sånt. Om du trenger noe å lese, les Elsa Billgren, Sandra Beijer, BrownChickenBrownCow, Marta Breen, Stine Friis, Man Repeller, Gal og regal, Mad Dam, EPBOT. Og vet du hva alle disse er damer og det var helt tilfeldig.

Inspirert av Elsa Billgren

English: This is the story about my blog 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *