Nord og natt – nytt og fænsi på Tøyen

Jeg er veldig glad i å sitte ned med gode venner og god mat, som dere jo vet, så da jeg skulle feire bursdagen min med venner ville jeg ikke bare ha fest, men også middag.

DSC_0491

Sara hadde kommet helt fra Tønsberg! Jeg er så glad for at hun kommer på besøk så ofte. Er magisk, overnatter og sprer glitter. Jeg følte meg fin i hverdagsstøvlettene fra Ecco, min gamle Burberryveske og den beste lyserosa kåpa i hele verden.

DSC_0496

Jeg hadde reservert bord på det nye brasseriet på Tøyen torg, Nord og Natt.

DSC_0497

Jeg gikk for fargerikt, mønstret og rosa, det beste man kan ha på seg.

DSC_0498

Jeg valgte blåskjellsuppe til forrett. Den var deilig og hadde røkte blåskjell, spennende.

DSC_0504

Jeg liker hvor godt blandet Eriks og mine venner har blitt. Nå tenker jeg nesten ikke på hvem som er “mine” og hvem som er “hans”. Men nå har jeg jo kjent Eriks venner i snart fem år også 🙂

DSC_0505

Til hovedrett spiste jeg ishavsrøye. Det var deilig. All maten vi fikk var deilig, men porsjonene ørlite små og det tok en evighet å bli servert. Spesielt med tanke på at vi skulle videre. Men jeg vil allikevel anbefale stedet, det var stilig meny, et veldig godt lokale, ikke dumme priser og et veldig godt tillegg på Tøyen 🙂

English: when I celebrated my borthday with my friends I booked a table at the new restaurant Nord og Natt at Tøyen, it was a good place, and you should check it out 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *