En runde på Samfundet

Da ridderpromosjonen var ferdig, besluttet vi at det var på tide å ta en runde på Huset (det kjærlige navnet på Samfundet). Hver Uke blir et rom pusset opp og jeg hadde ikke sett hvordan Bodegaen ble etter Uka 2015. Så vær klar for en tur på Samfundet!

DSC_0752

Først gikk vi på Regi for å henge litt før det blir sent. Ingenting er som Regi, egentlig.

DSC_0758

Etter en øl på Regi gikk vi til Daglighallen for å se om de hadde noe morsomt øl. Det hadde de selvfølgelig 🙂 Jeg fikk endelig smake på Sudi Brown, som er bra siden jeg kjenner Sudi som ølen er oppkalt etter.

DSC_0765

DSC_0766

Så hørte vi at folk satt på Lyche, så da tok vi med ølen dit, for å holde dem med selskap. Da ølen var drukket gikk vi til Bodegaen for å se hva som var nytt.

DSC_0784

De hadde satt opp strippestolper (hva eller skal man kalle det, egentlig), men det funket bra i rommet. Det var kult lys i taket, jeg likte den runde utformingen, møblene var kule og fjortisdrinkene bra. Og som alle vet blir alt bedre med paraply i.

DSC_0806

DSC_0811

Til slutt ble det sent og vi trakk inn igjen til Regi. Vi hang med de aktive, drakk mer øl, rakk en tur ut for å kjøpe Sesamburger (nattmat er det viktigste for en vellykket søndag, i tillegg til vann, selvfølgelig) og var hjemme til 4. Tror jeg. Men men. Det var en nydelig kveld, møtte gamle folk og fikk sett Huset.

DSC_0817

DSC_0827

English: after the knighting we did a tour of Studentersamfundet. We went to Regi, to Daglighallen, to Lyche and Bodegaen. One drink in each place, some walking to keep you balanced. We ended up back at Regi and even had time for burgers before the evening was over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *