Påskefjellet var deilig, men allerede lenge siden

Den første helga i påska var vi på fjellet fordi påskefjellet er deilig og vi fikk hytta i Eggedal for oss selv. Vi er jo i Eggedal ganske ofte (det er i hvert fall den hytta jeg har vært mest på de siste fire årene) og det er spesielt hyggelig å ta med venner opp dit. Både fordi jeg liker å vise fram hytta for den er så fin, og fordi det er hyggelig å ha med folk opp. Og hvordan skal man ellers få til å spille canasta?

DSC_0071

Vi hadde utrolig flaks med været denne første helga og hadde for det meste strålende solskinn og blå himmel. Men også gammel, hard og lite snø, så det var kun klister hele helga. Ingenting er så klissete som klister.

DSC_0073

Jeg er utrolig fornøyd med den nye allværsjakka mi! Jeg kjøpte den i fjor og den er veldig bra. Ellers kjører jeg ikke spesielt fænsi skiutstyr, arvet militærbukse, gamasjer (er fullstendig alene om å ha det i skisporet), hjemmestrikkede ørevarmere (takk, Pia!) og 13 år gamle skisko. Men nye ski, da. Fikk jo dem til jul.

DSC_0088

På lørdagen var vi ute på tur med Åse og Ruben. Vi gikk rundt Toveåsen, spiste lønsj ved Toveseter og vaffel (fordi det er obligatorisk) på Fiskeløysingen. Hver dag gikk vi ca 15 km, så fikk masse fin trening.

DSC_0121

På søndagen kjørte Ruben og Åse ned nedoverbakker og Erik og jeg gikk til Fiskeløysingen og opp på Gråfjell. Det er første gang jeg har vært der oppe og utsikten på vei opp var helt nydelig. Skal helt klart opp dit igjen, men kanskje en dag det ikke blåser like mye.

DSC_0188

Om du noen gang er i Eggedalsfjella anbefaler jeg en tur opp dit!

Vi ble over til mandag og fikk en skitur til, denne gangen mot Haglebu. Vi gikk ikke like langt ettersom vi skulle hjem senere på dagen, men det ble en fin tur det også (spesielt fordi jeg fikk bli trukket av Vega, hunden som var med, så jeg slapp å løpe så fort for å holde følge med de andre).

Påskefjellet var nydelig, vi kommer tilbake Eggedal

English: the first weekend of Easter (that you might not regard as Easter) we went to Eggedal to go skiiing with Åse and Ruben. Cross country skiing. I finally went up on Gråfjell and the view was amazing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *