Barnedåp på Jessheim

I forrige uke, rett før 17. mai, var vi i barnedåp på Jessheim. Våre gode venner Fredrik og Karianne skulle døpe sønnen sin og vi var så heldige å bli invitert.

DSC_0003

Vi kjørte til Hovin kirke og passet på å matche med Dolly 🙂 Ingenting er som å bare ha på seg klær som er superstrechy. Den toppen har jeg ikke brukt på flere år og så kom den plutselig opp igjen. Er derfor jeg ikke har tømt klesskapet mitt ennå, fordi jeg stadig tar fram gamle ting og de blir som nye.

DSC_0012

Så var det barnedåp! En liten familie, på vei opp kirkegulvet. Var nydelig med bunader i kirka, spesielt i en sånn gammeldags trekirke.

DSC_0025

Er litt ironisk at jeg har vært i to gudstjenester på kort tid, jeg som ikke er religiøs. Men det er interessant å få innblikk i hvordan det er på innsiden. Men mest så var jeg veldig glad for at jeg fikk være en del av dette viktige øyeblikket i Fredrik og Kariannes liv. Være en del av en familiebegivenhet.

DSC_0030

Festiviteten skjedde på SAS-museet (kommer tilbake til museet senere) og mens vi ventet på maten tok vi oss en tur rundt. Tre kvinner i dyp diskusjon om flyhistorie og hvordan verden har utviklet seg.

DSC_0037

Det var nydelig vær og vi tok en liten tur ut og så på flyene også. SAS-museet ligger rett inntil flystripa på Gardermoen, det er derfor det er så høyt gjerde. Strenge sikkerthetstiltak så nære flyplassen.

DSC_0046

Men endelig var det tid for mat! De hadde gått for den beste løsningen på matspørsmål, både og. Nemlig både tapas og koldtbord. Dette er altså hva jeg valgte, sterke kjøttboller, sjømat, pastasalat, ost, skinke og lakseruller. Mmm.

DSC_0054

Mens vi ventet på desserten fikk vi en faktisk guidet tur gjennom museet av Fredriks bestefar. Han har nemlig jobbet som SAS-pilot og er en stor entusiast. Det var en bra omvisning og da vi kom tilbake var det kake!

DSC_0065

Ingenting er som et kakebord med to kringler. Da blir Ingeborg glad. Men jeg tror de fleste ville blitt glade av dette kakebordet.

English: last week we were invited to a baptism, which was my first. It was lovely, I loved meeting the family and I loved the food 😉 great party.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *