Grilling på balkongen til Sara

Etter en lang helg med solskinn, kroppsarbeid, sykling og kryssord var det på tide å se Sara. Hun bor jo i Tønsberg og vi liker å komme innom henne når vi er i området.

DSC_0256

Ettersom det var varmt og nydelig var det obligatorisk med grilling på terrassen. Vi tok det den søndagsåpne butikken hadde, nemlig pølser og mais. Her står jeg i Saras nydelig forkle, tidligere modellert på Erik.

DSC_0260

Vi lagde salat og skjærte opp mango. Mmm. Maten tok ikke lang tid å lage og plutselig var vi ute på terrassen.

DSC_0262

Man trenger ikke mye plass når man er gode venner 😉 Det var så varmt at det ikke gjorde noe at vi satt i skyggen, så utrolig digg.

DSC_0266

Vi hadde alle blitt litt solbrente i helga. Noen mer rosa enn andre… Åh, ingenting er som varme sommerkvelder ute med venner.

DSC_0274

Da vi var ferdige med å spise ville vi ikke gå inn eller dra hjem, så vi ble sittende ute og spille kort. Jeg har ikke egentlig spilt et kortspill som likner før, men det var veldig morsomt. Vi drakk te og spiste snacks og spilte kort altfor lenge. Sommernetter skal man ikke sove bort, vet du.

DSC_0276

Jeg liker så godt dette bildet av oss, sommer og sol og glede.

English: after spending the weekend at Veierland we spent the Sunday evening barbequing at Sara’s place. Such a nice evening.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *