Konsert i Blarney castle

Andre dag i Cork skulle vi ha utendørskonsert i Blarney castle som ligger 15 min å kjøre fra Cork sentrum. Slottet er en av turistattraksjonene i området, fordi det har en kjent stein i borgmuren som sies at kan gi deg magiske talegaver om du kysser den.

DSC_0038

Da vi kom dit var det et nydelig tre i full blomst rett innenfor hovedinngangen, så vi startet med å ta et gruppebilde. Vi var jo tross alt i bunad 🙂

DSC_0040

Det var et nydelig sted. En gigantisk hage, så mange nydelige og eksotiske trær. Så mange prydbusker og blomster over alt.

DSC_0054

Da vi kom gikk vi gjennom hagen på vei til slottet fikk vi sett mye av hagen og jeg var veldig imponert. Tenk å ha så stor hage at du har plass til en liten elv. Elv er bra greier det. Da jeg var liten og familien min var på tur, var den beste rasteplassen et sted med sol, utsikt og bekk, så å ha en bekk i hagen må være magisk.

DSC_0058

Vi kom helt opp til det gamle slottet og fikk sett det på nært hold. De andre i koret syntes det var veldig imponerende, men jeg synes det liknet på alle slottene vi har sett på sykkeltur i Skottland.

DSC_0065

Vi holdt en konsert inne i selve slottet, mens folk gikk forbi på vei til å kysse steinen. Det fungerte egentlig ganske bra å ha konsert mens folk gikk forbi, fordi de som virkelig likte konserten stoppet for å høre på i stedet for å gå videre.

DSC_0069

Etter at vi var ferdige med konserten hadde vi litt tid, så jeg og noen flere i koret klatret helt opp for å kysse steinen og se på utsikten.

DSC_0074

Det blåste ganske mye den dagen, var egentlig ganske kaldt, det var derfor vi hadde på jakker og skjerf mens vi sang.

DSC_0081

Det var fint og masse vind oppe på toppen.

DSC_0085

Jeg stoppet på toppen og kysset steinen. Det måtte gjøres liggende oppned, men man fikk hjelp av noen som jobbet der og jeg fikk til og med et skriftlig bevis på at jeg hadde gjort det. Imponerende greier.

DSC_0091

Turen til Blarney castle var veldig fin, det ble en nydelig dag ute.

English: the second whole day in Cork we sang in a castle and I had a very nice time in the large garden around it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *