Wisdom ale og slow cooked beef i Cork

Det tok en uke, men jeg har endelig kommet gjennom bildene mine fra Cork og er klar for å vise dere alt det fine vi gjorde. Jeg endte opp med å være den uoffisielle offisielle fotografen på turen, så jeg har en del bilder av koret oppstilt her og der, men her på bloggen tenkte jeg å vise min kortur.

DSC_0868

Vi startet på Gardermoen i samlet flokk. Selfies, kaffe, frokost nummer to og en lang reise foran oss. Vi fløy direkte til Dublin og tok flyekspress i tre timer til Cork.

DSC_0878

Da vi ankom Cork var det karakteristisk skiftende skydekke, som skulle følge oss hele uka. Vi startet med paraplyer på onsdagen, men fant etter hvert ut at bygene snart gikk over, så det var ikke noe vits i å bære på sånt.

DSC_0890

Første kvelden var det ikke tid til mer enn middag, egentlig. Noen av oss fulgte etter Agnes som hadde et restaurantforslag, Market Lane.

DSC_0905

De hadde ikke bord til oss med en gang, så det ble en wisdom ale i baren mens vi ventet. Det var mye bra øl i Cork, akkurat som det har vært i Skottland. Anbefaler absolutt å smake på alt som finnes rundt omkring.

DSC_0908

De hadde mye kjøtt som var behandlet lenge, så jeg endte opp med slow cooked beef til middag. Det var det møreste kjøttet, nydelige grønnsaker og en litt kjedelig potetstappe. Men ingenting er vel så irsk som potetstappe. Jeg har ikke spist så mye av slow cooked beef før, annet enn bittelitt pulled pork, men jeg tror jeg skal prøve litt mer av det etter hvert. Godt var det i hvert fall.

DSC_0911

DSC_0928

Etter maten ble det en liten tur innom en brun bule for litt whisky (som ikke var så lett så finne som vi hadde håpet) og så en hyggelig spasertur hjem i solnedgangen. Ingenting er som lyse vårkvelder, virkelig ikke.

DSC_0916

English: the first day in Cork was mostly spent on our way to Cork. Flying to Dubling and getting the bus to Cork. When we arrived there was only time for dinner, which we had at the MArket Lane restaurant. Very nice slow cooked beef! And beer. Mmm, beer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *