Innredningsinspirasjon for fargerik stue

Det er vært en travel og litt tung vår, så det er en stor ting vi ikke har klart å bestemme oss for, nemlig hvordan vår nye sofa skal være. Det ble plutselig litt vanskelig å bestemme seg for hvordan en fargerik stue skulle innredes videre.

image

Stua vår er som kjent ganske fargerik, der rød og grønn er dominerende farger. Vi har gule detaljer, men også blått og oransj. Vi har mørkebrune bord og stoler, men det er alle de dominerende fargene på stua. En veldig fargerik stue kan man si.

Vi har ønsket oss en grønn sofa til, men Erik er litt usikker på om han vil ha to sofaer med fløyelstrekk. Han synes ikke fløyel er like magisk som jeg og lurer på om vi kan ha en sofa i en annen farge. Men vi har ikke klart å finne en sofa som er fin, praktisk, ikke for stor, passe myk, i en faktisk fin farge. Jeg vet ikke hvor mye dere har sett på sofaer i det siste, men de kommer ikke i mange fine farger. I hvert fall ingen som er så billige som vår Stockholmssofa fra IKEA.

unnamed

Men i forrige uke leste jeg et om et nytt hotell som hadde blitt åpnet i Stockholm og der hadde de disse nydelige sofaene. Jeg elsker fargene de har valgt, rike, dype og varme. Jeg kjenner at både den lille og den blå sofaen kunne fungert. Kanskje også noe i den karamellfargen. Men Erik liker ikke skinnsofaer, så den må være laget av noe annet.

21416562876_36d19b321f_k-1000x666 21256398688_38aae55535_k

Jeg spurte også Elsa Billgren om råd, fordi hun både driver med innredning og har den samme grønne sofaen som oss. Så jeg spurte:

Hei! Jeg har den samme grønne sofaen som deg fra IKEA og vi skal ha en sofa til i stua, men klarer ikke å bestemme oss for om vi skal ha en grønn sofa til eller en annen sofa. Jeg vil gjerne ha en grønn sofa til, men mannen min er skeptisk til å ha to sammeltssofaer. Men vi klarer ikke å finne en sofa som vi synes passer (vi ha rød stue, sjekk #kormecrib som du vil se bilder), kan du hjelpe oss?

Hej! Två gröna soffor låter fint om ni har udda kuddar till som blandar upp det. Vill ni inte ha lika mycket färg skulle jag mixa med en mer träig soffa om du förstår, något som verkligen kontrasterar den fluffiga sammetssoffan. En annan idé är att matcha det gröna med en annan stark färg, kanske en sammetssoffa i rött eller rosa som på bilderna ovan? Kram!

soffa

Jeg liker veldig godt hun la ved svaret. Jeg liker dem fordi de likner på noe jeg har tenkt på (alltid godt med bekreftelse) og fordi hun har foreslått sofaer med forskjellige farger, rom med med mange farger og en blanding av sterke farger og pasteller. Så mange fine ideer for en fargerik stue på en gang.

English: we are trying to find a replacement for our old, black sofa, but are not sure if we should buy a second green sofa from IKEA or something else. But finding a not too expencive, but colourful sofa is difficult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *