En pustepause

Det er mandag og en ny uke allerede. Her på bloggen har det vært stille, men jeg håper dere har brukt all deres tid ute i sola, så dere ikke har merket det så godt. Jeg trengte å ta en pustepause fra verden og dro alene til hytta på Veierland.

image

Jeg plukket opp kajakken min hjemme hos mamma og pappa og spente den på taket. Jeg har alltid trodd at det ikke skulle gå, men det gikk lett som en plett.

Så kjørte jeg til Tjøme, handlet mat for en uke og padlet over til øya.

image

Det var nydelig å være helt alene. Det var helt stille og jeg så ikke en levende sjel de tre første dagene. Jeg leste, så på Netflix, spiste, solte meg, badet, padlet og sov.

image

Jeg nøt utsikten og fuglesangen, solnedgangene, det nydelige været og å få ha stillhet og ro. Selv om jeg har følt meg litt ensom og alene det siste året så har det også vært mye press og lite fri.

Det var utrolig godt å ta en uke for å rekke å puste litt, men nå skal jeg tilbake og jeg vet ikke om alt har blitt bedre. Det vil tiden vise.

English: I took a week off and went alone to Veierland. I have spent the week relaxing in the sun in all the ways I like, but now I have to go back to my life and see if I can keep going.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *