Reker og vin på Bekkestua

Er det en ting som hører sommeren til så er det reker og vin. Dessverre har jeg en mann som ikke er så glad i reker, så jeg inviterte oss til mamma og pappa. De har en nydelig terrasse og ikke minst masse god vin.

DSC_0001

Pappa hadde vært snill og kjøpt pølser til Erik fra Høvik Fisk og Vilt. Om du ikke bor her på østkanten og kan handle hos Strøm Larsen så anbefaler jeg absolutt Høvik Fisk og Vilt.

DSC_0012

Mens vi ventet på at Erik stekte pølsene sine åpnet vi en flaske sprudle. Det er godt med et glass sprudle eller to mens man venter, uansett hva man venter på egentlig.

DSC_0019

Pappa hadde funnet fram et utvalg vin fra kjelleren. Jeg beklager det gule lyset, men de var gode viner i hvert fall. Om du trenger vintips så anbefaler jeg absolutt disse fire. De er nok ikke de billigste, men de er gode. Skriv dem på lista neste gang du skal ha reker og vin.

DSC_0021

Da pølsene var ferdige satte vi oss til bords. Det regnet hele dagen, så det ble dessverre ikke en solfylt kveld på terrassen. Det blir jo ikke det samme med reker på terrassen når man sitter på stua.

DSC_0024

Men vi hadde et berg med reker, pappas rekedipp, hvitløksmajones og mange flasker vin, så det ble en ypperlig kveld.

DSC_0026

Jeg klarte å dryppe rekedipp på den hvite t-skjorta mi. Har ennå ikke fått ut flekken. Burde vært flinkere til å vaske klær. Men liker reker, da.

English: a couple of weeks ago we invited ourselves over for shrimps and wine to my parents. Erik had sausage, but the rest of us really enjoyed our shrimps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *