Brettspill med Tom og Line

Første fredagen i ferien, før vi dro til Knivsvik, kom Tom og Line på besøk for å spille brettspill. De hadde kjøpt et nytt spill på ferie i USA og vi var selvfølgelig gode kandidater for å spille det med 🙂

Det hadde vært en helt fantastisk fredag med knallsol, så vi startet med å grille ute i hagen. Erik og jeg hadde laget grillspyd med squash-haloumi og squash-pølser, grillet søtpoteter, hadde cream corn, grillet fennikel, aubergine og sikkert noe mer godt som jeg har glemt. Ah, det var nydelig.

DSC_0058

Da vi var ferdige med maten gikk vi inn for å spille litt brettspill. Spillet var helt nytt, så vi måtte lese reglene nøye og poppe ut alle bitene. Det het Betrayal house on the hill og var litt som et avansert Cluedo, om man skal si det enkelt.

DSC_0059

Først så skulle man utforske det skumle huset alle sammen. Etter hvert som man utforsket oppdaget man et spøkelse eller monster og da var det en av spillerne som skulle være slemming og jobbe for monsteret, mens de andre skulle prøve å bekjempe det.

DSC_0060

Det var terninger som bestemte hvordan kampene med monsteret gikk og jeg var bare sånn passe flink. Men det var morsomt at de to sidene ikke hadde den samme informasjonen, så man måtte endre taktikken sin etter hvert som man lærte om den andre siden.

DSC_0061

Det var en veldig hyggelig kveld med mye godt øl, så vi rakk to runder av spillet. Brettspill på en fredagskveld med hyggelige folk og godt øl, hva mer vil man ha?

DSC_0063

Håper dere også har en god sommer 🙂

English: Tom and Line came back from USA with a new boardgame, so we invited them over for BBQ and tried it out. It was like more complicated version of Cluedo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *