Spontan dupp i det fri

På vei opp fra Grua møtte vi to gutter som hadde vært i skogen og tatt en dupp og vi ble veldig inspirerte. Så da vi hadde gått opp hele den lange bakken og allerede var gjennomsvette var det ikke vanskelig å bestemme seg for hva vi skulle gjøre.

DSC_0172

For plutselig stod vi der og så på et idyllisk vann i skogen, så da var det av med klærne og ut i vannet.

DSC_0173

Det var et ganske lite vann, så det var fin temperatur i vannet. Det var godt å få skylt av seg litt før vi fortsatte, en virkelig deilig dupp sånn på en fredagskveld i skogen.

DSC_0176

Det var en praktisk liten hylle som vi gikk ut på og det vaket så mye i vannet at til og mer Erik lurte på om vi ikke burde tatt med fiskestang.

DSC_0179

Jeg tror vi kunne blitt i vannet lenge, men vi hadde fremdeles mesteparten av dagens etappe igjen, så det var bare å hoppe i turtøyet igjen. En glad Erik i sola som knyter fjellstøvlene sine, her altså. Det er rart hvordan man knapt møter en levende sjel i Nordmarka så lenge man er utenfor “motorveiene” sør på Kikut. Man trenger ikke dra på fjellet for å være alene i hvert fall.

DSC_0180

Ingenting er som en spontan dupp en sommerkveld, det er alt jeg har å si 🙂

English: while we were walking from Grua to Snellingen two weeks ago we decided so have a quick swim in a lake we passed on our way. It was one of many good decitions that day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *