Kvelden før Knivsvik

Kvelden før Knivsvik hadde vi handlet mat til 10 stykker på Grønland, skulle pakke for 1,5 uke på hyttetur og fikk besøk av Bror.

DSC_0066

Vi brukte ikke egentlig så lang tid på å handle, ikke mye over en time i hvert fall, men mye mat ble det. Vi endte opp med så mye grønnsaker at vi trengte tre IKEA-bager til å bære alt ned i Dolly neste dag.

 

DSC_0070

Det var så mye at vi bare plukket ut det som absolutt måtte være i kjøleskapet og ellers lot vi alt bare stå på gulvet. Det var uansett mat som skulle tåle å ikke være i kjøleskap 🙂

DSC_0073

Da vi var ferdige med å spise middag kom Bror på besøk! Jeg er veldig glad for at jeg bor i samme by som ham igjen, det er veldig fint å se så mye til ham. Erik fant fram et nytt brettspill, Unexploded cow. Det var egentlig veldig rett fram, men det hadde hjulpet om vi leste alle reglene med en gang 😉

DSC_0074

Vi hadde mandler med sjokolade og limoncello, bringebær og moreller som snacks. Sommeren gjør snacks aller best.

DSC_0076

Vi spilte, drakk opp siste rest av en portvin og funderte over livet.

DSC_0077

Om du lurer på hvor Erik får alle brettspillene sine fra, forresten, så kommer noen fra Kickstarter og noen fra en stor brettspillgruppe på facebook. Der er det masse brukte spill til salgs. Brettspill er jo så dyrt, at jeg absolutt vil anbefale det.

DSC_0080

Kvelden før Knivsvik ble avsluttet horisontalt på sofaen, mens jeg drømmet om ny sofa og evig sommerferie.

English: we had a quiet evening the night before we went to Knvisvik. We organised the food we had bought and played a new boardgame with my brother.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *