Middag når du er halvveis

Da vi gikk fra Grua til Snellingen startet vi først etter jobb, som betyr at vi måtte spise middag før vi kom fram. Noe av det viktigste på tur er å vite når man skal ta pause, så man klarer å holde koken lenge. Og enda viktigere enn å være uthvilt er å ha bra blodsukker, så middag er viktig.

DSC_0191

Så da bli ble sultne bestemte vi oss for å heller stoppe og ta en god pause og spise ordentlig middag, heller enn å ta en rask skive. Det var en del igjen å gå, så vi tenkte det var lurt å ha nok mat i magen så vi holdt hele veien fram. Da vi fant en lysning (men nok lufting til å holde knotten unna) satte vi oss ned og dekket på.

DSC_0194

Her ser dere to bryllupsgaver i aksjon, turglass i plast og turvin på plastflaske. Med rødvin blir det god fredagsmiddag uansett hvor du er. Turvinen heter Pardon my French og jeg tror du kan få den på polet. Den er en helt kurant rødvin og det var veldig praktisk med plastflasken, så den anbefaler jeg absolutt. Takk, Audun, for gaven!

DSC_0196

Vi gikk for en enkelt middag bestående av Real turmat kjøpt på salg på XXL. Det var en type med kylling, lime og linser og vi syntes den var god, selv om ingen andre på XXL hadde kjøpt den. Men det var virkelig ingen grunn til å være skeptisk, nesten alle retter som kommer som gryte smaker ikke så rart.

DSC_0199

Vi hadde også plukket med oss salat fra hagen som vi hadde til middag. Det er magisk hvor stor forskjell litt friske grønnsaker gjør på tur. Mmmm. Etter en ypperlig middag med eksotisk gryte og rødvin i sola var det på tide å gå videre.

DSC_0200

Vi fant fram de lange buksene, håpet at håndklærne snart var tørre og satte igang for å finne Snellingen og dagens post.

English: while we were walking from Grua to Snellingen we needed to have dinner along the way. We had startet late and decided that a good meal was what we needed to get all the way there. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *