En veldig god helg

Vet dere hva? Sist helg var en veldig god helg. Dette er et lite bevis; meg, med et stort smil, vindjakke og hva som snart kommer til å være en solbrent nese.

DSC_0052

Sist helg var en veldig god helg. Fredrik og Karianne hadde invitert oss til hytta deres på Hvaler og vi hadde en helg med ordentlig norsk sommer. Det regnet, blåste og var stekende solskinn. Vi gikk tur, var på båttur, badet og spilte spill. Det var en nydelig hytte, jeg koste meg på båten (som dere kan se), jeg ble skrekkelig solbrent på nesa (sånn går det når man legger igjen hatten sin hjemme) og i skillen. Ah, jeg er glad for at det er to måneder igjen av denne sommeren og at vi har mange andre hytter vi får lov til å besøke. Det kommer mer bilder etter hvert 🙂

English: last weekend some friends invited us to Hvaler and I really enjoyed being out in the Norwegian summer. I even got a massive sunburn on my nose. Figures. You always get the most tanned when you are out in the Norwegian summer, just the right balance of warm and cold. Warm enough to be scantily clad, cold enough to be out in the sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *