Hattefest for Ola

På fredag for litt over en uke siden hadde Ola hattefest på Tøyengata Bodega. Ola er som dere vet fra tidligere veldig glad i hatter og alle vi som skulle på fest fikk beskjed om å ta på oss vår beste hatt.

DSC_0130

Da vi kom var det helt opplagt at Ola vant hattekonkurransen. Ikke at det var en konkurranse, men Ola hadde helt klart den beste hatten. Se på den glitrende fisken! Ola fant den under syretreet (som han kalte det) i Sofienbergparken en morgen og bestemte seg umiddelbart for å adoptere den. Veldig fornuftig.

DSC_0131

Ingenting er så riktig som hatter og god øl. På Bodegaen har de svært godt utvalg av øl, et godt sted å sitte. De har mat også, men porsjonene var visstnok litt små. Erik hadde gjort et classy move med hatt av aluminiumsfolie og Åse var i klubb med meg, nemlig vi-som-hadde-på-oss-en-ordentlig-hatt-klubben. Det var også noen som hadde vært snille og tatt med bon-boner så folk kunne få nød-kroner.

DSC_0132

I denne gruppa synes jeg det er uavgjort mellom brudesløret for utdrikningslag og badehetta. Det er virkelig en magisk badehette.

DSC_0136

Gunnar var også i -ordentlige-hatter-klubben. Det gikk tomt for kroner etter hvert, så vi begynte med papirhatter laget av servietter 🙂

DSC_0166

Una var fabolous i svarte blonder og liten flosshatt på snei.

DSC_0143

Tone hadde hårbøyle met katteører 🙂

DSC_0147

Kelly var også med i klubben, hatten hennes hadde til og med lange fjær. Grrr…

DSC_0153

Det var ikke bare Ola som var nydelig i den fiskehatten. Den gikk rundt bordet og det var mange som kledde hatten. Ønsker ikke du deg en glitrende fisk du kan ha på hodet?

DSC_0159

Jeg hadde med meg min nå etter hvert trofaste kapteinshatt. Ship ohoi! Takk for en nydelig kveld, Ola, jeg hadde det morsomt.

English: two weeks ago Ola made a hat party at Tøyengata Bodega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *