Vi vant i kryssord!

Som jeg kanskje har sagt har vi hatt litt kryssorddilla i sommer som dere kanskje har fått med dere og plutselig oppdaget vi at vi hadde vunnet i kryssord!

Vi oppdaget det plutselig, fordi det eneste som hadde skjedd var at vi hadde fått 250 kr på konto en gang i sommer, og så nøye hadde vi ikke sett i nettbanken på en stund… Dette kryssordbladet er altså et av de aller første vi kjøpte, på vei til Veierland i mai. Ikke visste vi da, at dette var et skrekkelig vanskelig kryssordblad og at vi kom til å trenge hele Eriks familie, Rubens 30-årslag og mange timer i sofaen før vi fikk løst alt sammen.

Det var dette kryssordet vi vant på. Vi hadde krysset av at vi ønsket oss penger (og ikke et godteskål eller noe annet rart) og da vi spurte Allers hvorfor de ikke engang hadde skrevet på pengeoverføringen at det var for et kryssord, sa de bare at det var altfor mange som vinner til at de har tid til sånt…

Ser du nøye etter på bildet vil du se at vi ikke har fylt ut alle rutene i kryssordet. Vi fant løsningen, etter at mange smarte folk hadde lagt hodene sine i bløt (zulukonge om du er interessert), men vi klarte ikke å fylle det helt ut. Det frustrerer meg fremdeles. Men noen ganger er man helt uenig med en kryssordforfatter og da er det ikke alltid man kommer i mål.

Men nå har vi startet et nytt og enklere liv med VG-kryss, så da blir det kanskje ingen flere premier, men betraktelig mindre frustrasjon…

English: we actually won a prize for a crossword, but only realised a couple of months later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *