Med DFDS og OBOS til København

Tidligere denne uka fikk Erik en epost fra OBOS om at de første 500 som svarte på eposten kunne ta båten gratis med OBOS til København. Så vi tok en titt i kalenderen og plutselig er vi i København i dag!

kobenhavn_nyhavn_1024x576

Vi tok båten i går ettermiddag. Vi har bestemt oss for at denne turen skal være så billig som mulig, så vi hadde laget stor nistepakke. Vi lagde middag som vi spiste om bord, pasta med kjøttsaus. Når kvelden begynner kl 16 har man mye tid, så vi rakk litt av hvert. Vi utforsket båten, stod ute i regnet og så på Oslo var vannet og stod i kø mens tax free’en akkurat som alle de andre. Men ettersom vi kjøpte full kvote mandag for en uke siden, kjøpte vi bare en flaske vin til middag og noen øl. Resten av kvelden brukte vi på å spille brettspill på rommet og å drikke øl 😉

I dag spiste vi medbrakt frokost på båten og så skal vi være i København i seks timer. Vi har fått gratisbilletter til Tivoli, så dit reiser vi først. Så skal vi en tur innom Kødbyen, innom verdens beste kiosk og kjøpe øl, spise lønsj, utforske sentrum litt og så kjøpe middag vi kan ta med oss på båten hjem igjen.

tivoli_2_photographer_tivoli-1717x1100

I kveld går båten tilbake til Oslo og i morgen tidlig er vi tilbake i byen. Neste helg skal jeg til Bergen, så da får jeg tre storbyhelger på rad 🙂 Ikke dårlig å kunne dra med OBOS til København, sånn midt i uka. Det er deilig å kunne være fleksibel.

English: we suddenly got a free trip with DFDS to Copenhagen from OBOS last week, so today we are discovering the Danish capital.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *