Julebord med Victoria – Nasjonal Jazzscene

Som dere vet har jeg begynt som firvillig på Nasjonal Jazzscene som frivillig i høst, og på søndag var det sesongavslutning og julebord med Victoria.

Allerede fra vi begynte som frivillige i høst ble vi fortalt at julebord med Victoria var høstens høydepunkt og noe vi måtte sette av tid til i kalenderen til den. Julebordet er både for de ansatte og for de frivillige, samt markerer slutten på sesongen, så det var mange glade folk på fest. Det er jo litt annerledes å være på fest med folk i utelivsbransjen, først og fremst fordi man fester på en søndag… Men julebord med Victoria viste seg å være annerledes av mange grunner.

Det startet vanlig med ekstra morsom gløgg som velkomstdrink og mingling. Det var noen vi kjente fra før, fordi vi har jobbet med dem i høst, men vi er nesten 50 frivillige, så det var ikke så mange kjente fjes. Men når man har to ting til felles, både jazz og at man liker å være frivillig, da er det ikke vanskelig å finne bra folk å prate med. Etter gløggen var det tapas til middag. Jeg må helt klart prøve å lage rødbete og mozzarellasalat og scampiene hadde en fantastisk kryddersaus. Lenge siden sist jeg ble gledelig overrasket over “tapas”. Vi fikk tre bonger for kvelden og Victoria har masse bra øl på flaske, så vi koste oss med å plukke ut øl. Under middagen var det underholdning. Sjefen holdt tale, først for å takke alle sammen, så for å fortelle om vårens program og gi oss noen smakebiter. Men det var også en liten jazzkonsert på 20 min! Ah, julejazz er kanskje den beste jazzen. Det var veldig fint.

Jeg tok ingen bilder fra festen, men da jeg kom hjem fikk jeg bilde av antrekket mitt 😉 Første gang jeg har brukt min nye arvede genser, perfekt burgunder foldeskjørt, stooore blingøredobber jeg fikk av Kelly i bursdagsgave sist og mine grønne silkepumps som er godt over 10 år gamle.

Ha det bra fra frøken Freken som hadde hatt søndag nummer to på rad med julebord. Hardt liv i desember.

English: it was time for the end of season/ Christmas party at Victoria, the jazz club where I volunteer, last Sunday. It was really fun, great people and definately the best music of all the Christmas parties I have attended this year.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *