En fin ting som skjedde i uke 2

Uke 2 har rett og slett vært en veldig fin uke, så det har vært vanskelig å velge ut det beste. Men jeg tror det må være på fredag da to stykker på Aditro ville at jeg skulle gjøre noe for dem. Det høres kanskje litt rart ut, men det var et tort kompliment at de trodde jeg kunne bidra med noe etter å ha vært der i bare fem arbeidsdager. At mine innspill ville være nyttige. Jeg har jo følt at jeg har fått litt lite positiv tilbakemelding på jobb de siste årene, så alle klapp på skuldra blir tatt imot med takk.

Men resten av uka har også være veldig bra. På mandag hadde jeg årets første datakveld for flyktninger og jeg hjalp til med å bytte fastlege, få nytt skattekort og lete etter jobber på finn. Og så låste en av dem seg inne på biblioteket og jeg fikk hjelpe ham med å komme ut 🙂

På tirsdag var jeg på årsmøte i Grünerløkka Venstre, det første aktive politiske eg har gjort i mitt liv. Det var interessant å lytte til diskusjonene og jeg fikk inn et endringsforslag i en av sakene til og med. Er det noen andre enn meg der ute som liker årsmøter?

På onsdag prøvde jeg å gi blod igjen, men jeg hadde som vanlig for lav blodprosent. Men nå som de har mummikopper hele året fikk jeg en ny mummikopp og det er jeg veldig fornøyd med.

Torsdag var bra fordi jeg fikk bruke en time på kvelden til å bli intervjuet om hvorfor jeg har valgt å gifte meg og fredag kom Ina på middag og ble med i operaen. På lørdag var det bursdagsselskap for svigermor som ble 60 og i dag har jeg hørt pappa synge Messiaskonsert. Så en kulturell og morsom uke 2, kan man absolutt si.

English: the best thing that happened this week was being trusted with tasks at Aditro, in addition to all the nice culture and food this week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *