Shopping, sightseeing og burgere i London

Vi hadde tre dager i London og vi begynte med shopping sightseeing og burgere.

Vi hadde planlagt afternoon tea og musikal den dagen, men ellers var den åpen for shopping sightseeing og annen morro. Vi bodde på Staunton Hotel rett ved British Museum og Tottenham Court Road. Derfra var det en kort gåtur til Covent Garden.

Vi gikk forbi en whiskybutikk og en paraplybutikk som hadde hoder som fremdeles så ut som kjepper. De hadde stokker som faktisk var kjepper, tenk å ha som jobb å finne rette, perfekte kjepper.

Vi gikk forbi en scene som viser musikalen Matilda og som solgte kopper Eriks mor syntes var veldig morsomme (hun er lærer).

Vi gikk i parker langs elva og beundret palmene som kan gro i friluft i Nord-Europa. At parkene var grønne og at blomster blomstret i januar er så rart, når man bare har flydd to timer hjemmefra. Men så har det ikke vært tidenes kaldeste vinter her heller.

Jeg hadde laget en liste med 15 sights “man bør ha sett” i London og i løpet av helgen rakk jeg 14 av 15 🙂

Vi tok rutebåten for å få et annet perspektiv og så flere sights.

Etter lønsj hadde butikkene åpnet og vi hadde lagt en plan for hvilke vi ville innom.

Jeg koste meg i skobutikker og lette etter de perfekte vinterspaserskoene. Jeg fant de perfekte skoene på servitøren vår til lønsj og rakk å spore dem opp i løpet av dagen. Ingenting er som å finne de perfekte skoene.

Vi skulle på musikal på kvelden, så vi hadde planlagt hvor vi skulle spise først. Etter å ha fått det samme tipset fra to uavhengige kilder ble det Honest Burgers. Og det er jeg virkelig glad for, for det var utrolige gode burgere. Rimelige, nydelige, kule lokaler, flinke ansatte og effektiv servering.

Det var helt klart den beste burgeren med roquefort jeg har spist noensinne og persille på de friterte potetene har kommet på lista umiddelbart.

Etter musikalen var vi ikke helt ferdige for dagen, så vi tok en runde på barene nærmest hotellet og prøvde alt de hadde på tapp som vi ikke hadde prøvd før. Det var fint å se så mye real ale i London, det er virkelig det beste ølet.

English: my first day in London, complete with shopping sightseeing and the best burgers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *