Perfekt afternoon tea i London med uendelig sprudle

Et av tingene man må gjøre er afternoon tea i London.

For å være på den sikre siden hadde vi booket på forhånd. Vi ville ikke bruker 500 kr per person på lønsj, så det ble ikke Ritz, men Erik fant et sted som hadde så mye sprudle du ville ha i 1,5 time, så da dro vi dit. Det het Boulevard Brasseri og var ikke langt fra Covent Garden.

Andre synes kanskje det er kjedelig å booke afternoon tea i London på forhånd, men jeg liker ikke å stå i kø når jeg har ferie, så jeg synes det er veldig fint.

Pluss, hvem vil vel ikke ha uendelig med sprudle til lønsj? Beste måten å ha ferie på. Først fikk vi sitronting med marengs. Den var veldig god. Nesten som sitronpudding.

Hei fra London!

Nina leste om korsfarere og gledet seg til lønsj.

Her er tårnet! Jeg elsker den pene presentasjonen og alt, det er som britenes versjon av sushi. Små biter med mat elegant presentert. Vi fikk franske bringebærkaker som var litt tørre, sjokoladekonfektkake som var fløyelsmyk og sesamfrøkake med sitron. Men ingen fikk spist så mye kake for det var så mye godt.

Afternoon tea i London inkluderte focaccia med tomat og mozzarella, bagels med røkelaks, rugbrød med skinke og loff med agurk og ost. Loff uten skorpe med agurk er obligatorisk i afternoon tea, tydeligvis.

Dessuten fikk vi selvfølgelig scones, som var perfekte. Luftige og magiske og med clotted cream og jordbærsyltetøy. Og så drakk vi te og sprudle til vi ikke klarte mer.

Boulevard Brasserie var et ypperlig valg. det var veldig god sørvis, nydelige lokaler, perfekt afternoon tea og veldig god stemning. Vi koste oss i hvert fall veldig mye og det var en høydare i helgen vår i London. Anbefales på det sterkeste.

English: on our first day in London we had afternoon tea and ut was perfect. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *