En dag i Stavanger

På onsdag i forrige uke var jeg i Stavanger hele dagen på jobbintervju.

☕ og #prosjektledelse mens jeg venter⌚reading #projectmanagement

Jeg hadde ikke planlagt så mye for dagen min i Stavanger, men jeg hadde spurt vennene mine om hvor det var bra å henge og hadde en veldig fin liste over steder jeg burde prøve å komme meg innom. Det første jeg gjorde var å dra til Steam i sentrum. De har noe av den beste kaffen i byen, virkelig. Det var strøm ved alle bordene og maten så god ut, men den store skyvedøren gjorde det ganske kaldt der inne.

Så var det tid for intervju. Jeg valgte rosa og blomstrete. Den beste lyserosa kåpa, mørkeblå blomstrete kjole kjøpt i Tyskland, det er den rosa genseren også. Mine utrolig behagelige Ecco-støvletter var perfekte for lett snøvær og vind.

Etter at intervjuet var over oppdaget jeg mer av Stavanger. Det absolutt beste tipset jeg fikk var om Café Sting oppe ved Valbergtårnet. Det var en fascinerende blanding av shabby chic, jazzklubb, spansk/kreolsk og århundreskiftet. Men den kreolske kylling og pastaretten var utrolig god, anbefales på det sterkeste. Og de hadde fremdeles juleøl i skapet <3

Kvinnedagen tilbrakt i Stavanger ✊#feministjavisst

Det siste jeg gjorde før jeg dro var å være med på min første (ja, tenk på det) kvinnedagsmarkering. Jeg møtte min venn Silje og sammen hørte vi på dagens appeller. Jeg rakk ikke å gå i toget dessverre, men jeg synes ikke det var dårlig det jeg fikk ut av dagen uansett.

English: Wednesday last week was spent in Stavanger for an interview, but I managed to have a taste of the city while I was there too.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *