En fin ting i uke 11

Hva var det beste som skjedde i uke 11? Jeg elsker at det hver uke er så mange fine ting å velge mellom.

Det er skikkelig fint her it’s just so pretty #sunset #cloudporn #nature #oslove

Uke 11 har for det meste vært å være syk og å feire at Erik ble 30 år. Den ble ikke så god som jeg hadde håpet, selv om jeg har gjort mange fine ting. Jeg skulle ha hørt fra Stavanger i løpet av uka og jeg har håpet å høre fra dem mye mer enn jeg trodde.

Dessuten er det ikke noe morsomt å være syk. Jeg pleier å være flink og legge meg og ta det rolig umiddelbart når jeg blir syk, men denne uka har jeg hatt ting jeg ville ha gjort, fester jeg skulle på og jobber jeg skulle søke på. Så derfor har jeg presset meg og er nå blitt kjempesyk.

Mønsterelsk patterns for life #pattern #floor #nmbu

I uke 11 har jeg spist god mat og vært med menneskene jeg liker best tre kvelder. På onsdag spiste Erik og jeg skikkelig god meksikansk mat, kjøpte bøker og drakk god øl. På fredag var hele slekta her og det var veldig morsomt å ha hele slekta i morsomme bukser og partyhatter.

Gratulerer med dagen, magiske mann #sprudle #flodhest #30år

I går var alle vennene her og stua var full av glade mennesker. Jeg fikk latterkrampe mens jeg holdt quiz og hadde en veldig morsom kveld selv om jeg sakte ble dårligere.

Så hva var det beste som skjedde i uke 11? Jeg tror faktisk ikke det var noen av festene som var best, men den lille turen Erik og jeg gjorde i solskinnet i går. Vi besøkte et galleri for å se om de hadde noen fine bilder på salg og endte opp med å gå gjennom Slottsparken og helt til Torggata. Vårfølelse kommer når man leier kjæresten sin i solskinnet gjennom byen.

Takk, uke 11!

English: this wasn’t a very good week because I got sick and I had hoped to hear from Stavanger, but I had a very nice time walking in the sun with Erik yesterday. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *