Gratulerer med 30årsdagen, kjære

Gratulerer med 30årsdagen, kjære!

Gratulerer med dagen, magiske mann #sprudle #flodhest #30år

I dag blir Erik, mannen i mitt liv, 30 år og jeg vil bare gratulere ham med 30årsdagen 🙂

Du er morsom, omsorgsfull, ansvarlig, ivrig, tøysete, ryddig, rar, vimsete, lang, rask, smart, nysgjerrig, kvalitetsbevisst, snill og så mye mer. Du er bestevennen min og den beste personen jeg vet om. Du fortjener så absolutt å feire deg selv tre dager til ende 🙂 Og så gleder jeg meg til denne nystartede tradisjonen med en dag per tiår, det skal bli morsomt å feire at du blir 80 i åtte dager.

Jeg er veldig klar for 30årene og håper du også er det! Satser på at det blir sprudle, reising, tur, teater, musikk og spill i det tiåret som kommer nå også. Denne uka blir det i hvert fall god mat, familie, de beste vennene, fest og morro, det kommer til å bli veldig bra.

English: today is my wonderful husband’s 30th birthday and I am really happy for him. I am really lucky I found him six years ago and that he has agreed to spend the rest of his life with me. So let’s see what our thirties have in store for us.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *