En fin ting i uke 15 – påskeferie

Ettersom uke 15 var påskeferie har det ikke manglet fine stunder, men allikevel var det ikke vanskelig å finne øyeblikket.

Jeg har hatt to veldig gode veiledningssamtaler om prosjektledelse og forskning, vært ute og spist med venner, sett på kunst, vært på sykkeltur i sola og fått noen fine skiturer på fjellet. Som dere skjønner har både uke 15 og påska levert i 2017.

Dotty city #oslove #streetart #dots

Men det beste som skjedde i uke 15 var egentlig en enkel og stillferdig ting jeg gjorde på onsdag. Da var jeg hjemme hos broren min (der mamma og pappa også bor) for å bygge en globus fra Japan som jeg hadde gitt ham. For selv om jeg var hjemme, i et hus jeg har bodd i og som foreldrene mine bor i, så føltes huset så veldig som Bror sitt. Han hadde lagt fram pent brettet håndkle til meg på badet (jeg hadde syklet), snakket helt dagligdags om at han hadde bakt ti brød dagen før (fordi han faktisk gjør det hele tiden), fortalte meg middagslista for påska når han skulle ha tre stykker på besøk og hele tiden serverte han meg juleøl fra polet (som han hadde lagt merke til at de fremdeles hadde uka før).

Jeg satt der på min brors kjøkken og kjente at jeg virkelig har verdens beste bror, at er en så utrolig bra person og at jeg er så takknemlig for at han skal være en del av livet mitt resten av livet. Tenk at man kan være så heldig. Alt det tenkte jeg mens jeg satt og limet globus og drakk juleøl i påskeferien. Det er et godt liv.

English: the best thing that happened in week 15 was actually realising that I have the best brother in the world and that he will be in my life for the rest of my life. I am so lucky to have him. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *